Coworking Rural a Salines Bassegoda

El coworking o treball col·laboratiu és una forma de treball que permet a professionals independents, emprenedors i pimes de diferents sectors, compartir un mateix espai de treball, tant físic com virtual, per desenvolupar projectes professionals de forma independent, alhora que es fomenten projectes conjunts.

Aquesta nova forma de treballar suposa una oportunitat per als i les professionals que tenen les TIC com a base de la seva ocupació i que volen treballar en un espai col·laboratiu sense renunciar a un entorn rural. Així, i de manera indirecta, els espais de coworking rurals provoquen una activació econòmica del territori i ajuden a fixar-hi la població activa.

El moviment del Coworking Rural als pobles de Salines Bassegoda, té com a objectiu oferir espais on podeu desenvolupar les vostres activitats professionals alhora que us poseu en contacte amb altres companys i empreses amb els que creareu sinergies de cares a fomentar el cooperatisme professional.

Aquest projecte és una iniciativa del Consorci Salines Bassegoda i els ajuntaments implicats, amb el suport de la Diputació de Girona i l’ADRI-noc.

Què és el coworking?